O companie imobiliară orientată spre nevoile clienților săi

Misiunea noastră este de a ajuta pe fiecare să-și găsească casa ideală.

Bulevard reprezintă o platformă modernă, care îmbină cele mai avansate tehnologii și experiențe din domeniul imobiliar, ceea ce face ca vânzarea și găsirea proprietăților să fie mai inteligentă și cu mai puține dureri de cap.

 


O afacere cu oameni și despre oameni

Fiind o companie imobiliară care își desfăsoară activitatea pe bază de parteneriat, oferim agenților libertatea de decizie, punându-le la dispoziție mai multe posibilități pentru consilierea clienților. Cu o gândire bazată pe soluții și rafinamentul unui brand de lux, Bulevard tinde spre un viitor imobiliar modern.

O companie de tehnologie revoluționară

Bulevard este o companie care merge în pas cu noile tendințe ale pieții. Folosim instrumente și tehnologii inteligente pentru a ușura modul prin care agenții și clienții navighează în procesul de găsire sau de vânzare a unei case.

O comunitate imobiliară fără egal

Pentru noi, cel mai de preț comision pe care-l putem primi în urma unei tranzacții imobiliare e recomandarea clienților. De aceea, modul în care ne desfășurăm activitatea se bazează pe reputație și recomandare. Pentru noi o tranzacție nu e doar o simplă vânzare sau chirie. E mai mult decât atât - un client extrem de mulțumit.

Lucrează cu un agent imobiliar

Echipă diversă cu aceeași viziune

Creștem echipa noastră cu cei mai iscusiți și pricepuți specialiști din diferite sfere de activitate: imobiliare, marketing, design, servicii bancare. O facem, pentru că vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri.

Află despre carieră

Liderii noștri

Cu fondatorul Cebotari Radu la cârmă, Bulevard este condus de o echipă de inovatori cu experiență. Acești pionieri specializați în domeniul tehnologiei, bunurilor imobile, marketingului și finanțelor, oferă soluționarea celor mai complexe provocări din domeniului imobiliar.

Radu Cebotari

Fondator și CEO

Ana Cazacu

Asistent Manager