Sectorul Botanica

Bine ai venit în sectorul Botanica

Sectorul Botanica constituie o parte componentă a municipiului Chișinău, fiind amplasată în partea de sud-est a orașului. Considerat a fi un sector familist, aici găsești nenumărate școli, grădinițe, fiind și unul din sectoarele cu cele mai multe parcuri. Ca suprafață teritorială, este cel mai mare sector din Chișinău.

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI
Opțiuni nesfârșite de explorare a spațiilor verzi, cafenele, instituții de învățământ și de divertisment
STILUL DE VIAȚĂ
O combinație perfectă a stilului de viață familist cu cel interactiv
COMUNICAREA INTERPERSONALĂ
O comunitate de oameni care se cunosc între ei și care te vor întreba mereu: Ce mai faci?
PIAȚA LOCALĂ
Zonă perfectă pentru achiziții sau investiții imobiliare personale
TE VEI ÎNDRĂGOSTI DE
Cel mai mare parc din Chișinău "Valea Trandafirilor"
Sectorul Botanica
ÎN JURUL BLOCULUI

SECTORUL BOTANICA:
Un refugiu liniștit pentru o societate activă.

Sectorul Botanica are următoărele hotare: de la hotarul orașului, din partea localității Sângera, de-a lungul hotarului din dreapta a luncii din Râul Bâc, până la pasajul Muncești; de la pasajul Muncești, de-a lungul căii ferate, până la bd. Gagarin, 13, pe partea cu numere pare ale str. Fântânilor, str. Melestiu, 20, 24, până la intersecția cu viaducul; de-a lungul viaducului până la str. Hristo-Botev, partea impară a str. Hristo-Botev, până la intersecție cu str. Ungureanu; partea pară a str. Ungureanu până la intersecție cu str. Grenoble, 169; partea impară a str. Grenoble și Drumul Băcioiului până la intersecție cu str. Bacioii Noi, cu microsectoarele Aeroport și a Cartierului Galata.

Botanica_Chisinau

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI:
Opțiuni nesfârșite de explorare a spațiilor verzi, cafenele, instituții de învățănt și de divertisment

Combină perfect stilul de viață familist cu cel interactiv. Sectorul Botanica este un concurent bun al sectorului Centru ca număr de centre comerciale, printre acestea numărându-se Centrul comercial Malldova, care se bucură de cea mai mare popularitate în capitală.
De-asemenea, reprezintă o zonă atractivă pentru studenții străini care aleg să-și facă studiile în Moldova, în medicină.
Dacă facem referință la un stil de viață familist, în sectorul Botanica, întâlnim un număr mare de parcuri și spații verzi, parcuri de distracție, Grădina Zoologică și Grădina Botanică.Lacul_din_parcul_valea_trandafirilor


Parcul_De_distractii_Botanica


Parcul_valea_trandafirilor


STILUL DE VIAȚĂ:
O combinație perfectă a stilului de viață familist cu cel interactiv

Este unul liniștit, modest și puțin aglomerat, unica arteră mai aglomerată fiind Bulevardul Dacia, care face legătura dintre oraș și Aeroportul Internațional.

Făcând o plimbare pe străzile sectorului Botanica, vei întâlni numeroase cupluri tinere și familii cu copii. Sectorul se poate lăuda cu cafenele, restaurante adaptate stilului familist, unde părinții și copiii pot petrece timpul împreună.
Datorită faptului că în această zonă sunt concentrate mai multe blocuri ale învățământului mediu și superior, mulți elevi și studenți veniți din toate colțurile țării aleg să trăiască anume aici.Oliva-Botanica

Parcul_valea_trandafirilor-botanica


Parcul_valea_trandafirilor


centrul_comercial_mall

COMUNICAREA INTERPERSONALĂ:
O comunitate de oameni care se cunosc între ei și care te vor întreba mereu: Ce mai faci?

O zonă preferată de tineri pentru numărul de cluburi și localuri de noapte. Dacă ne referim la zone specifice ale sectorului Botanica, sunt create mici comunități de oameni care se cunosc foarte bine. Aici, poți să-ți faci, cu ușurință, prieteni.


la_salat_botanica

Trompeta-V.-Trandafirilor


V.-Trandafirilor.


Gara_de_tren_chisinau

PIAȚA LOCALĂ:
Zonă perfectă pentru achiziții sau investiții imobiliare personale

Botanica - zona unde sunt solicitate cele mai multe apartamente pentru chirie. Costul unui apartament cu 1 cameră, poate ajunge până la 300€/400€ lunar. Solicitată și de studenții străini care aleg să-și facă studiile în Moldova, în medicină, cât și de cei veniți la studii din diferite colțuri ale țării.
Valoarea medie a prețurilor pentru un m2 a apartamentelor variază între 600 € - 700 €/ m2, la vânzare-cumpărare.Apartamente_Botanica_Chisinau

Apartamente_Botanica_Chisinau


apartamente_str_decebal


TE VEI ÎNDRĂGOSTI DE:
Cel mai mare parc din Chișinău Valea Trandafirilor

Plimbările prin cel mai mare parc din Chișinău, „Valea Trandafirilor”, prin Grădina Botanica - principala structură de cercetare în domeniul botanicii din Republica Moldova, Grădina zoologică și te poți bucura de unul dintre cele mai importante simboluri ale Chișinăului - „Porțile orașului”.
Gradina_zoo_chisinau